AkzoNobel

Bedrijfsuitje

De uitdaging

Een teambuildingsdag organiseren voor 100 medewerkers van verschillende nationaliteiten, met samenwerking en de bedrijfswaarden als centrale thema’s.

Geweldig effectief concept!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Met 100 medewerkers één schilderij creëren…dat is een uitdaging! AkzoNobel stelde, in overleg met onze creatieve coach, een afbeelding samen waar de waarden van de organisatie in terugkwamen. De afbeelding werd ingetekend op 24 verschillende schilderdoeken, samen een geheel vormend. Tijdens de teambuilding schilderden alle deelnemers een stukje van de afbeelding, waarna het eindresultaat werd gepresenteerd. De dag werd afgesloten met een shared diner. Zo konden de gasten hun ervaringen uitwisselen en elkaar nog beter leren kennen.

Puur* Effect

Met honderd mensen één schilderij tot stand brengen: dat is al teambuilding genoeg. Voor ons niet! Voor extra verbinding zorgden wij naast het creatieve gedeelte voor speeddate sessies onder leiding van een professioneel trainer. Met originele opdrachten en out of the box vragen leerden collega’s die elkaar nooit eerder zagen elkaar in een uur tijd goed kennen. Effectief en leuk!

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid