FOX Networks Group

Bedrijfsuitje

De uitdaging

Een bedrijfsuitje voor Fox Networks Group bedenken voor een verbindende citygame op maat, waarin de kernwaarden van de organisatie naar voren komen.

Alleen maar positieve berichten vanuit ons bedrijf!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Meer dan 100 werknemers verbinden met het bedrijf èn elkaar tijdens een fanatieke strijd? Het kan allemaal in een activiteit. Speciaal voor FOX© ontwikkelden we de FOX Hunt©, gebaseerd op het principe van de Vossenjacht. Dwars door Amsterdam, in interactieve vorm en vragen op maat, verbonden met de bedrijfswaarden. Zes managers bevonden zich als “vos” in het speelgebied. Geheel in kostuum, onderdeel van de stad maar toch opvallend. De teams kregen een kaart waarop locaties stonden aangegeven en een telefoon met app om deze te activeren. Bij ieder punt lag een vraag of opdracht, wat weer punten of hints opleverde. Een fanatiek spel waarbij collega’s elkaars ware ik zagen.

Puur* Effect

Een programma waarin de waarden van het bedrijf moeten terugkomen: dat is geen kwestie van op de knop drukken en produceren. Daarom uitgebreid spraken we uitgebreid met onze contactpersoon om wensen, doelen en kernwaarden in beeld te krijgen. De kernwaarden werden in het spel verwerkt door iedere vos te koppelen aan een van de zes bouwstenen van het bedrijf. Ook de opdrachten die op de betreffende locatie, waren toegespitst op die specifieke kernwaarde. Ook lieten we het bedrijfslogo terugkomen in alle exclusief ontwikkelde spelmaterialen. Het resultaat? Verbinding tussen spel, bedrijf en spelers!

Toch meer inspiratie nodig? bekijk dan de pagina met andere succesvolle bedrijfsuitjes die wij georganiseerd hebben en waar wij enorm trots op zijn.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid