Audi

Productpresentatie

De uitdaging

Een autoshowroom een stijlvolle look en feel geven voor de presentatie van de Audi Q3 plus vlekkeloze organisatie van het lanceringsevenement.

We hadden geen mooiere lancering kunnen hebben. Classy en gezellig!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Wat moet je doen bij een productpresentatie? Prikkelen! We zorgden ervoor dat de auto’s de sterren van de avond waren, maar ook voor een bijzondere styling. De setting waarin je je product introduceert blijft immers ook hangen. Misschien wel meer. De alledaagse autoshowroom transformeerde tot een Winter Wonderland wereld met een vleugje science fiction. Winterse engelen voorzagen gasten van blauwe cocktails, ballonnen sierden de ruimte en blauwe LED’s zorgden voor een extra winterse sfeer. De dj zorgde voor een perfecte loungesfeer en de gasten beleefden de avond als een droom.

Puur* Effect

Lounge is stijlvol en classy, maar wij weten uit ervaring dat je met authenticiteit en gezelligheid pas echt indruk maakt. Daarom zorgden we niet alleen voor amuses, loungesets en strakke styling, maar ook voor het grote genieten. Een warm gevoel van onze hartelijke hostessen, lol met een ski simulator en het klassieke wintergevoel met Koek en Zopie. Verrassende elementen die het event net dat beetje extra geven!

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid