> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Chanel Benelux

Bedankt voor de mooie geslaagde dag in Amsterdam! Ik ben ervan overtuigd dat het team met veel plezier zal terugdenken aan de leuke activiteiten, sfeer en catering. Ook de begeleiding van Wendy was uitstekend.

- Veronique Leys

5

De uitdaging

Organiseer een memorabele Chanel Fashion Day waarbij de medewerkers van Chanel Benelux op een unieke manier kennismaken met Amsterdam.

60 gasten
Diverse locaties in Amsterdam

Zo maakten wij dit event tot een succes

De dag startte in het American met koffie, thee en zoete snacks. Vervolgens organiseerden we een fotoshoot, compleet met Amsterdamse tulpen. Varen is een must tijdens een bezoek aan de hoofdstad, Mokum is immers het mooist vanaf het water. Dus lieten we onze gasten aan boord om te genieten van de grachtengordel èn smakelijke lunchgerechten. Na een korte tocht werden de gasten afgezet bij het Tassenmuseum voor een rondleiding en meeting. Vervolgens lag de boot weer klaar voor de reis naar House of Bols. Tijd voor een tour en korte cocktailworkshop. Een passende afsluiter? Naar de Chanel Boutique!

Puur Effect

Een dag in Amsterdam is altijd bijzonder, maar unieke elementen op maat maken het extra speciaal. Zo serveerden we in samenwerking met het Tassenmuseum petit fours in de vorm van kleine Chanel tasjes en ook in het museum zelf hingen een aantal klassieke Chanel tassen. Tijdens de cocktailworkshop shakten de gasten een speciaal voor Chanel bedacht recept. Kortom: elk detail klopte!

Event Manager

Nikki

Nikki

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Nikki op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.

Deze evenementen maakten wij ook tot een succes