> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Matrix Fitness

Het was helemaal super! We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur* Events was het ontzettend geslaagd.

- Madelijn, Matrix Fitness

5

De uitdaging

Organisatie van een informeel event dat blijft hangen bij (potentiële) klanten

150 gasten
Nhow, Rotterdam

Zo maakten wij dit event tot een succes

Indruk maken op relaties of klanten? Dan moet een evenement tot in de detail kloppen. Het begint met een stijlvol entree, geheel aangepast aan thema en doel. Op dit Back to the Future event werden de gasten onthaald door space hostessen op eenblauwe loper. Al tijdens binnenkomst zorgde de DJ voor een passende muziek. Het evenement opende met een acrobatiek act van voormalig turnkampioene Renske van Otterloo. Na deze wervelende start werd er gedanst, vermaakten het gezelschap zich met betoverende acts van de table magician en brachten de saxofonist en zangeres een opzwepende beat.

Puur Effect

Als de gasten zich eenmaal vermaken is prima, toch? Wij gaan liever voor een extra effect om de gasten nog één keer te verwennen. Zo openden we tijdens deze klantendag halverwege de avond nog een luxe cocktailbar. Naast een bijzondere smaaksensatie waren de cocktails door de doordachte garnering en presentatie een traktatie voor het oog. Van Gin Tonic tot Cuba Libre: de cocktails brachten het event tot hoger niveau. Net dat extraatje die de gasten onthouden.

Event Manager

Daisy

Daisy

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Daisy op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.