> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Audi

We hadden geen mooiere lancering kunnen hebben. Classy en gezellig tegelijk!

4

De uitdaging

Een autoshowroom een stijlvolle look en feel geven voor de presentatie van de Audi Q3 plus vlekkeloze organisatie van het lanceringsevenement.

150 gasten
Eigen locatie

Zo maakten wij dit event tot een succes

Wat moet je doen bij een productpresentatie? Prikkelen! We zorgden ervoor dat de auto’s de sterren van de avond waren, maar ook voor een bijzondere styling. De setting waarin je product blijft immers ook hangen. Misschien wel meer. De alledaagse autoshowroom transformeerden tot een Winter Wonderland wereld met een vleugje science fiction. Winterse engelen voorzagen gasten van blauwe cocktails, ballonnen sierden de ruimte  en blauwe LED’s zorgden voor een extra winterse sfeer. De dj zorgde voor een perfecte loungesfeer en de gasten beleefden de avond als een droom.

Puur Effect

Lounge is stijlvol en classy, maar wij weten uit ervaring dat je met authenticiteit en gezelligheid pas echt indruk maakt. Daarom zorgden we niet alleen voor amuses, loungesets en strakke styling, maar ook voor het grote genieten. Een warm gevoel van onze hartelijke hostessen, lol met een ski simulator en het klassieke wintergevoel met Koek en Zopie. Verrassende elementen die het event net dat beetje extra geven!

Event Manager

Daisy

Daisy

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Daisy op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.

Deze evenementen maakten wij ook tot een succes