> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Fosag

Het event sloot helemaal aan op ons bedrijf, jullie hebben onze relaties echt kunnen verrassen. Geweldig!

4

De uitdaging

Organiseer een internationaal relatie evenement voor brancheorganisaties, met perfecte balans tussen kennis delen en ontspanning.

40 gasten
Diverse steden in Noord-Holland

Zo maakten wij dit event tot een succes

Twintig internationale brancheorganisaties uitnodigen: dan wil je indruk maken! Geen haast, met genoeg tijd voor zowel zakelijke als informele gesprekken. Dat vraagt om gedegen programma met flair. Trots, schildersambacht en innovatie stonden centraal, wij bedachten daarop aansluitend een verwenprogramma door het Nederland van de Gouden Eeuw. Door middel van een zintuigenroute proefden, zagen, roken en voelden de gasten onze geroemde schilderkunst. Een unieke kennismaking met Edam, Enkhuizen en Broek in Waterland. Uiteraard met privévervoer, lunch en uitstekende gidsen.

Puur Effect

Een relatie event is meer dan een dagje uit. Een inhoudelijke connectie met je organisatie is essentieel! Dus stuurden wij Fosag – de vereniging van schildersbedrijven – naar het mekka van het schildersambacht. Zien is immers snappen. Zo gingen onze gasten tijdens deze dag op audiëntie bij een top vakman in schilder en decoratietechnieken. Daarnaast leidde een gids het gezelschap rond in Waterland, waar verschillende dorpen bekend staan om speciale verf en kleurtechnieken. Het lunchrestaurant in Edam dompelde de gasten onder in de sfeer van de schilderachtige tijden van Rembrandt en Vermeer. Terug naar de basis!

Event Manager

Edward

Edward

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Edward op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.