> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Ministerie van Binnenlandse Zaken

We zijn meer dan tevreden over de bijzondere invulling van ons congres. De effectmeting bij onze gasten is zeer hoog! Dank jullie wel!

4

De uitdaging

Ervoor zorgen dat een congres op drie locaties voor 2000 relaties en medewerkers samensmelten met een sterk thema. Daarnaast zorgen voor een balans tussen informatief en entertainment.

2000 gasten
Drie locaties in Rotterdam

Zo maakten wij dit event tot een succes

Het congres bestond uit een vol en logistiek uitdagend programma: een aaneenschakeling van workshops, entertainment, voordrachten en meetings verdeeld over Cruise Terminal Rotterdam, Hotel New York en het opleidingsinstituut voor binnenvaartschippers. We verbonden drie locaties tot fictieve stad, waarbij futuristische hostessen zorgden voor voelbare verbinding door actieve begeleiding van de gasten. De lunch vond niet plaats in de congresomgeving, maar op een rondvaartschip. Dé manier om interactie en spontane ontmoetingen te stimuleren. De gasten konden kiezen uit twee themaschepen: Toen en Nu.

Puur Effect

Op een lange congresdag zijn bijzondere extra’s om de aandacht vast te houden ontzettend belangrijk. Zo lieten we Karin Bloemen een optreden op maat verzorgen en kreeg onze fictieve stad een eigen burgemeester, die het welkomstwoord verzorgde. Daarnaast kregen alle congresgasten een plattegrond van de fictieve stad. Niemand verloren of verdwaald, gevoel van verbinding, groots effect!

Event Manager

Edward

Edward

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Edward op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.

Deze evenementen maakten wij ook tot een succes