> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Talen Vastgoed BV

Geweldige uitstraling, activiteiten en fantastisch goed eten! Als contactpersoon was het heel spannend om alles uit handen te geven, maar dit kun je zonder zorgen doen bij Puur. Ook tijdens het feest waren de gastvrouw- en heer er voor alle extra wensen. Een fijn gevoel!

5

De uitdaging

Organiseer een familiedag op eigen locatie voor medewerkers en hun gezinnen, ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoorpand, overdracht en het 90-jarige bestaan.

Zo maakten wij dit event tot een succes

De dag startte met een rondleiding door het nieuwe pand, waarna de hosts de gasten naar de feestzaal begeleidden. Hier kreeg iedereen een glas prosecco en begon het formele gedeelte: de overdracht van directeurschap, speeches en officiële opening van het pand. Daarna was het tijd voor een onvergetelijke beleving in eigen huis. Er was van alles te doen voor jong en oud: van nostalgisch entertainment als De Kop van Jut en een rodeostier tot VR-belevenis en Game Museum. Los op het springkussen of je nagels laten doen in de nagelsalon? Alles kon! Ook werd de foodmarket met heerlijke hapjes geopend: van BBQ bites tot friandises. Voor de kinderen een snoepbuffet, limobar, popcorn en poffertjes.

Puur Effect

Dit event was driewerf bijzonder voor de gasten. Letterlijk, want drie mijlpalen werden gevierd: het 90-jarig jubileum, de overdracht van directeurschap van vader op zoon en de opening van het nieuwe pand. Hoe je dat bijzonder maakt? Met vuurwerk! Voor het officiële openingsmoment zorgden we voor een grote drukknop. Met het indrukken van deze knop was het pand officieel geopend en genoten de gasten van feestelijk inpandig vuurwerk. Een kers op de taart!

Event Manager

Daisy

Daisy

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Daisy op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.