> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Tesla

We hadden geen betere opening kunnen hebben. Dank voor de strakke organisatie en soepele service.

4

De uitdaging

Twee openingsevents organiseren, verdeeld over twee dagen. Op de ene dag voor zakenrelaties, op de andere dag medewerkers en hun partners.

Zo maakten wij dit event tot een succes

Tesla verhuisde naar een nieuw kantoorpand in Amsterdam en dit was de grand opening! Zowel voor alle medewerkers als zakenrelaties was dit de mogelijkheid om het pand voor het eerst te bekijken. Wij zorgden op beide dagen voor de juiste sfeer. De juiste muziek werd op het juiste moment gedraaid, er waren verschillende mogelijkheden qua consumpties (waaronder een sapbar en een Coronabar) en de gasten konden in de game room racen in de race simulator. Heerlijk eten, goede muziek en een perfecte sfeer: alles wat nodig is voor een geslaagd evenement.

Puur Effect

Het nieuwe kantoorpand er nog spectaculairder uit laten zien dan het van zichzelf al is. Het kan lastig zijn om het “werkgevoel” tijdens een feest op eigen locatie los te laten. Wij kunnen dit als geen ander! Niet alleen zag de locatie er anders uit dan anders, ook het entertainment deed het alledaagse werk en beslommeringen verdwijnen.

Event Manager

Edward

Edward

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Edward op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.

Deze evenementen maakten wij ook tot een succes