> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Tesla

Een geweldige zomerse beleving op onze alledaagse werkplek, Helemaal ontspannen en tot rust gekomen, dank voor de organisatie!

- Tesla

5

De uitdaging

Organiseer een bijzondere afsluiting van de Europese Rally voor zakenrelaties op het parkeerterrein van Tesla Amsterdam.

400 gasten
Tesla Amsterdam

Zo maakten wij dit event tot een succes

Na de intensieve Europese Rally verlangen de deelnemers naar een ontspannen samenzijn waarbij niets hoeft. Wij zorgden voor genoeg ruimte om lekker bij te komen en gezellig bij te kletsen. De culinaire omlijsting paste volledig bij het zomerse thema: een heerlijke BBQ, sappenbar, speciaalbieren, cocktails: op en top zomers! Ook was er een koffie piaggio voor een goede shot cafeïne. Gitarist Carlos Vamos creëerde met zijn ontspannen tunes voor een extra zomerse sfeer. Na de barbecue nam de DJ het over met meer uptempo beats. Een geslaagd evenement met een knallende afsluiter!

Puur Effect

Een kaal parkeerterrein veranderen in sfeervolle borrel- en feestlocatie. Geen klein klusje! Op het terrein plaatsten wij een stretchtent voorzien van zomerse decoratie. Steigerhouten tafels, zitzakken, sfeerverlichting, houten kratten, lampionnen: in no-time werd de saaie parkeerplaats een gezellige zomerse beleving!

Event Manager

Edward

Edward

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Edward op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.