Bedrijfsfestival

Iets te vieren binnen het bedrijf of is het gewoon weer tijd om iets leuks met de collega's te doen? Ga de unieke richting op en kies voor een bedrijfsfestival. De oogjes bij Puur* Events glinsteren al, want wij hebben er gelijk zin in! Bij een bedrijfsfestival kan het net zoals bij een 'normaal' festival alle kanten op gaan, bekijk snel wat wij te bieden hebben.

laat ons jouw bedrijfsfestival organiseren!

Bedrijfsfestival organiseren

Overtref alle verwachtingen van jouw gasten. Organiseer een bedrijfsfestival! Een eerste indruk zegt alles. Je wilt dan natuurlijk ook dat jouw gasten met open mond het terrein zullen betreden. De lucht voorzien van een ballonnenhemel, confettiregen, een podium met knallende lichtshow … Zie je het al voor je? Van al dat gedans en gefeest kunnen je gasten even bijkomen bij de overheerlijke foodtrucks. Om de festivalbeleving compleet te maken zorgen wij natuurlijk voor spectaculair entertainment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een optreden van een dansgroep inclusief vuurwerkshow? Laat ons jouw bedrijfsfestival organiseren en wij zorgen voor een dag die jouw gasten nog lang bij zal blijven!

Bedrijfsfestival als personeelsfeest

Leg je medewerkers goed in de watten en organiseer een bedrijfsfestival als personeelsfeest. Samen dansen met een biertje in de hand zorgt voor ultieme verbinding. Zie het teamverband met het uur versterken terwijl de zon langzaam onder gaat op de achtergrond. Om deze memorabele dag vast te leggen hebben we prachtig aangeklede polaroidfotografen. Dit geeft je personeel een gepersonaliseerd aandenken zodat ze nog vaak terug zullen blikken op deze dag. Organiseer een bedrijfsfestival als personeelsfeest voor dat échte gevoel van saamhorigheid.

Bedrijfsfestival op eigen locatie

Liever je bedrijfsfestival op eigen locatie houden? Puur* maakt dit mogelijk! Waar je je festival ook wil laten plaatsvinden, wij zorgen ervoor dat de locatie niet meer terug te herkennen is. Voor de perfecte festivalsfeer raden wij aan om een goed thema te kiezen. Wij hebben de allerbeste ideeën en partners om dit waar te maken! Zo organiseerden wij voor verschillende bedrijven een festival in kermisthema, compleet met reuzenrad en zweefmolen. Wij toveren iedere locatie om tot prachtig festivalparadijs, passend bij het thema. Kan je nu al niet meer wachten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee over jouw bedrijfsfestival op eigen locatie.

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid