> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Ministerie van Defensie

"Geweldige dag gehad! Dankzij de diversiteit aan activiteiten kon iedereen iets doen waar zijn interesse lag. Top georganiseerd!"

5

De uitdaging

Het Ministerie van Defensie presenteert een nieuw systeem aan 300 medewerkers. Aan ons de taak om daaropvolgend een dynamisch middagprogramma samen te stellen, waarbij collega’s van verschillende afdelingen elkaar beter leren kennen, verbonden raken en werken aan teambuilding.

300 gasten
Diverse locaties in Amsterdam

Zo maakten wij dit event tot een succes

Na een zelf georganiseerd ochtendprogramma, startte om 12 uur de door Puur* Events verzorgde middagactiviteiten. De aftrap bestond uit een gezamenlijke start met een krachtige Haka workshop. Goed voor de energie, met positief effect op de team spirit! Vervolgens begonnen de deelnemers aan een activiteit van hun voorkeur. Rekeninghoudend met de diversiteit binnen de groep was er ruime keuze: van een fanatiek potje Expeditie Robinson tot een rondvaart over de Amsterdamse grachten, van bonbons maken tot action painting. Voor ieder wat wils!

Puur Effect

Driehonderd mensen van te voren individueel laten kiezen hoe ze hun middag in willen vullen. Natuurlijk kun je werken met mail, excelbestanden en roosters. Onze ervaring leert echter dat dit chaos veroorzaakt. Om dat te voorkomen ontwikkelden we  speciaal voor deze dag een strakke, snelle online omgeving waar alle deelnemers hun voorkeuren konden opgeven. Op de dag zelf kregen de gasten een gekleurd polsbandje, corresponderend met de gekozen activiteit. Zo kregen we iedereen efficiënt op de juiste plek en genoot iedereen zonder gedoe van de activiteiten.

Event Manager

Nikki

Nikki

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Nikki op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.

Deze evenementen maakten wij ook tot een succes