Familiedag

Een gezonde relatie tussen familie en werk helpt bij de tevredenheid van je collega's. Dit helpt weer bij een geweldige samenwerking wat leidt tot betere resultaten. Een familiedag bevordert dit door de families een dag lang in het zonnetje te plaatsen en zo te verbinden met het werk. Aan iedereen wordt gedacht, van jong tot oud!

Geslaagde dag voor alle leeftijden!

Familiedag organiseren

Het organiseren van een familiedag is ontzettend leuk. Het is de perfecte manier om familieleden op een gezellige manier kennis te laten maken met het bedrijf. Bij een geslaagde familiedag gaat iedereen naar huis met een lach op het gezicht. Wij verrassen jouw gasten met uniek entertainment voor jong en oud. Van springkussens tot schaatsbanen… Onze event experts weten wat nodig is om van deze dag er eentje te maken om nooit te vergeten! Wat maakt het compleet? Sfeervolle decoratie, gezellige (live) muziek en smakelijke lekkernijen. Creëer de perfecte combinatie tussen het activeren en tegelijkertijd verwennen van jouw gasten.

Activiteiten familiedag

Welke leeftijden zijn er aanwezig bij een familiedag? Juist, allemaal! Verras jouw gasten daarom met een divers programma waar iedereen blij van wordt. Het jongere gezelschap kan zijn energie kwijt op de stormbaan terwijl de volwassenen zich vermaken op de dansvloer met DJ na een overheerlijke cocktailworkshop. De sfeer zit er gegarandeerd lekker in! Ook een aanrader: een gamehall met allerlei soorten spellen. Wat het ook wordt, we hebben alles in huis om jouw gezelschap te vermaken! Een geslaagde dag voor de hele familie. Laat de voorpret beginnen!

Compleet verzorgde familiedag

Wil je een programma dat prikkelt voor alle leeftijden? Zorg dan voor de juiste organisatie! Wij verzorgen jouw familiedag tot in de puntjes. Alles om jouw gasten te verrassen en verblijden, van jongste kind tot directie! Klinkt als een hele uitdaging, maar niet voor ons. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat deze dag nodig heeft om het onvergetelijk te maken. Een compleet verzorgde familiedag met impact!

Locatie familiedag

Familiedagen kunnen op allerlei locaties plaatsvinden. Zo kan je gaan voor een actieve dag op het strand. Van zeskamp tot yogaworkshops, voor ieder wat wils! Ook leuk: een familiedag in circusthema op een festivalterrein. Verwen je gasten met een foodmarket terwijl de kleintjes worden geschminkt na een verrassende goochelshow. Liever een familiedag op eigen locatie? Leuk! Wat dacht je van een volledig verzorgde kermis op de parkeerplaats van het bedrijf? Wij kunnen elke locatie regelen en weten wat werkt.

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid