> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Oosterberg Groep

Twee volle dagen genieten! Dank voor jullie originele ideeën, oog voor detail en samenwerking!

- Jan, Oosterberg

4

De uitdaging

Een bedrijfspand omtoveren voor een fantastisch evenement. Niet voor één, maar twee open dagen met verschillende doelgroepen. Op dag 1 de voltallige directie, op dag 2 medewerkers met gezinnen.

Zo maakten wij dit event tot een succes

Een onvergetelijke open dag organiseren? Zorg voor een betoverende aankleding! Wij maakten van een functionele bedrijfsloods een Winter Wonderland Paradijs. Op de eerste dag genoot de directie van een vruchtbare netwerksessie met heerlijke hapjes en drankjes. Begeleiding van een top notch jazzband maakte het helemaal af. Dag 2 was bestemd voor medewerkers en hun families. Met knusse kraampjes verspreid over de locatie was er voor iedereen wat lekkers: noodles, Hollandse salades, haring, stamppot, Italiaanse pasta en pizza. Een glaasje Gluhwein maakte de winterbeleving helemaal af! Ook voor de kinderen was er volop vermaak: van VR-lab tot springkussen!

Puur Effect

Rollende keukens op eigen terrein! Met een ouderwets lopend buffet kom je tenslotte niet meer weg. Knusse kraampjes met lekkernijen terwijl een akoestische band op de achtergrond gezellige muziek speelt. Het resultaat? Een relaxed, informeel diner!

Event Manager

Edward

Edward

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Edward op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.