> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Wolters Kluwer

Het feest was heel leuk, dank weer! Leuk aangekleed, de samba band was top en ook de band voor de rest van de avond. Eten ook leuk, lekker en gevarieerd. Top!

- Annemieke

4

De uitdaging

De organisatie van het jaarlijkse bedrijfsfeest van Wolters Kluwer is één van de evenementen waar wij ieder jaar weer naar uit kijken. Al sinds 2012 mogen wij dit evenement organiseren en inmiddels hebben de deelnemers ook wel wat gezien. Voor ons dus de uitdaging om zo creatief en innovatief mogelijk te blijven en ieder jaar weer een spetterend feest te organiseren.

300 gasten
De Fabrique - Maarssen

Spetterend bedrijfsfeest

Bien Venido Wolters Kluwer! Het thema van dit jaar: Havana Nights! De gasten werden  warm en tropisch ontvangen door de Spaans sprekende clubeigenaar. Al snel werd het buffet geopend, gevuld met passende gerechten binnen het thema. Na het diner was het pas echt tijd voor feest… En hoe anders trap je dit af dan met een knallende Brassband! Al swingend en dansend kwamen de drummers de groep ophalen om met hen mee te gaan richting de feestzaal. Het dak kon eraf! Verder creëerden wij een game corner, was er een illusionist, een  magic mirror en nog veel meer. Dé ingrediënten voor een spetterend feest!

Event Manager

Edward

Edward

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Edward op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.